SEO-paket – Medium

Ett komplett SEO-paket

Ett SEO-paket som har allt! Du får här både On-page- och Off-page-optimering. Vår modell är väl beprövad och förfinad över flera års praktiskt SEO-arbete. Vår SEO-modell är kraftfull men samtidigt alltid inom Googles riktlinjer så att ni aldrig behöver oroa er för att hamna i något spma-filter. On-page-optimeringen går igenom sidan internt, ser över dess sökord, struktur, kod och innehåll. När det arbetet är finslipat så utförs Off-page-optimeringen. Med samma sökord och struktur så optimerar vi er hemsida med kraftfulla inlänkar och ger er metoder och direktiv för hur ni skall göra för att få mer och mer kraft med tiden.

SEO-paket – I paketet ingår följande:

On-page-delen – Internt
  • Vi går igenom er hemsida och analyserar dess struktur
  • Vi gör en grundlig sökords- och nulägesanalys. Detta för att se hur ni placerar er idag och vilka sökord som är värda att satsa på.
  • Vi genomför en komplett On-page-analys samt börjar implementera beskrivningar & titlar på varje undersida.
  • Tar fram en generell lista på vilka punkter som ni skall arbeta med för att få en tight och stark optimering. Samt i vilken ända ni skall börja prioritera. Jag hjälper till att allt från struktur till innehåll blir rätt på varje sida.
  • Samtidigt som ni börjar genomföra förändringarna på Er hemsida finns vi tillgängliga som bollplank. Vi ger er direktiven, men ni genomför dem själva, för ni kan ert språk och er verksamhet bäst.(Jag kommer att hjälpa till, vi gör detta tillsammans med mitt övervakande.)
Off-page-delen – Externt
  • Vi ger er råd och tips om hur ni skall bygga länkar på ett optimalt sätt.
  • Vilka brister ni har i nuläget
  • Vad ni ska tänka på långsiktigt
  • Hur ni skall strukturera upp tiden för länkbygge
  • Hur ni skall genomföra detta

(Alla företag är också unika, därför finna alltid möjlighet att skräddarsy för just Era behov, önskemål och krav!)

SEO paket

Detta är ett SEO-paket värt namnet. Det betyder att vi ser över helheten och ser till att Er SEO sjunger finstämt!

Sökordsoptimering – Vad är SEO och vad ingår i vårt SEO-paket?
SEO är en engelsk förkorning för Search Engine Optimizing, vilket på svenska översätts till Sökmotoroptimering. Vad är då SEO?
SEO är ett tillvägagångssätt att se till att din hemsida, blogg eller webbshop har de absolut bästa förutsättningarna till att hamna högt upp hos Google. Genom vårt SEO-paket ser vi till att sidan är attraktiv, har en konsekvent struktur, ett kvalitativt innehåll samt är kopplad till andra auktoritära sidor inom samma område så ser man till att Google värdera sidan högt.

Idag så sker uppåt 90 % av alla sökningar på internet i Sverige på just Google.se. Det är där man vill synas om man vill ha trafik till sin sida. Hög trafik å sin sida garanterar inte hög försäljning. Det gäller också att väga in den så viktiga parametern att det är ”rätt” trafik som kommer.
Genom att utföra konsekvent och etiskt korrekt SEO så kan vi skapa de bästa förutsättningarna för er att klättra högt hos Google. SEOPortalen.se är en del av J.F. HemsidePortalen.se och KursPortalen.nu. Genom dessa siter har vi under många år tagit fram en framgångsrik metod just för kraftfull SEO. Vi har under många år både arbetat med andra såväl som egna projekt och sett företags siter klättra både snabbt och på sikt. Allt beror på hur hård konkurrens just Ni har samt hur pass hård SEO som utförts tidigare.

Ett företag med låg konkurrens som inte har utfört någon SEO-paket alls tidigare får snabbare och kraftfullare effekt än företag som har stenhård konkurrens och som har arbetat med SEO under många år.

Ett SEO-paket med väl genomtänkt strategi-tänk
SEOPortalen.se:s SEO-paket går ut på filosofin ”Många bäckar små..” som ligger till grund för hela metodens utformning. D.v.s. vi gör små förändringar, är konsekventa och följer de riktlinjer och knep och trix som vi lärt oss genom åren. Alla dessa små förändringar blir tillslut en stor helhet som är så kraftfull för att den har arbetat med ända in i sömmarna. Genom att arbeta med små detaljer så uppnår vi en grundstyrka som gör att hemsidan får bättre placering hos Google.

Vi gillar att vara lite kaxiga och har som mål att vara marknadsledande inom 5-10 år inom området! Idag så håller vi i företagskurser inom SEO. De är mycket omtyckta och vi kan stolt säga att vi utbildat och skapat flera av SEO-experterna i Sverige idag.

Vi är Certifierad Google AdWords Partner och följer de metoder som Certifieringen går igenom. D.v.s. de viktigaste områdena är:

Komplett SEO-paket

Komplett SEO-paket där vi går igenom såväl On- som Off-page-optimeringen
Med detta SEO-paket kommer du garanterat klättrar i placering hos Google.

Telefon - 0709 649 886

"Ring oss!"